13 veljače 2010

Valentinovo - aktivnosti u vrtiću (3)

Izrezala sam kolaž papir na male komadiće i stavila ih u prigodnu košaricu u obliku srca s malim "utiskivačem" sa srcima. Na trećoj fotografiji možete vidjeti kako izgleda otisak.



Izrada knjižice brojeva. Na policu iz matematike sam stavila male prazne knjižice, olovku i štambilje sa srcima. Budući da je uskoro Valentinovo, pripremila sam crvenu i ljubičastu tintu. Ova aktivnost je već opisana ovdje.



Aktivnost za vježbu grafomotorike. Imamo slične ploče s raznim oblicima, ali budući da nam je sve vezano za srca i ljubav, trenutno je ova ploča na polici:


Uparivanje: srca - razni predmeti u obliku srca. Na stražnjoj strani kartica je kontrola pogreške - mala srca:



Broj komentara: 7:

  1. nevjerojatna si - uvijek me iznenadiš količinom energije i kreativnosti koje ulažeš u svoj posao. Vidi se da voliš to što radiš. Lucky you!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ivana hvala ti na prekrasnim komentarima koje mi uvijek napišeš!
    Imaš pravo. Uživam raditi nove vježbice za malce iz grupe i jako sam sretna ako im se svidi što sam za njih napravila. :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Bok Nataša :) Tu sam i pratim ;) Možda uvijek ne ostavim komentar jer sam malo rastrgana na sve strane :) Gdje si našla kartice za zadnju vježbu? Sama ili download?

    Pregledala sam sve postove za Valentinovo i vidim da će biti zabavno! :) Ja sam krenula pripremati također jer sam na žalost malo zakasnila sa božičnim aktivnostima ove godine :(

    OdgovoriIzbriši
  4. Hej Michelle!
    Ma i ja čittam mnogo blogova ali komentare ostavljam rijeđe.... Ne stignem.
    Fotke za zadnju vježbu sam tražila sama, uglavnom s s Flickra.

    OdgovoriIzbriši
  5. I love the matching game

    OdgovoriIzbriši
  6. Jody, WELCOME to my blog!
    Thanks for sweet comment :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Love the marble maze!

    Thank you so much for linking to the Virtual Valentine’s Day Party on my blog. Please take a moment between now and the end of the party Monday night to visit a few of the other party guests. I would love to everyone who linked up to have other guests stop by for a visit.

    OdgovoriIzbriši