06 studenoga 2009

Moj ovogodišnji projekt / dijeljenje poklona

Ovogodišnji projekt ima radni naziv Moje mjesto na planeti Zemlji. Prva velika tema bit će Svemir (od općeg ka pojedinačnom). Aktivnosti su još u pripremi, čitaju se enciklopedije za djecu i sl. U postovima koji slijede će se, između ostalog, naći i aktivnosti koje sam s pripremila na temu Svemir. 
Voljela bih da i čitatelji ovog bloga daju primjer svojih aktivnosti i da aktivno sudjeluju. Zato molim da u komentaru opišete na koji način ste s djecom u vrtiću ili kod kuće ostvarili neku aktivnost vezanu za svemir. Ili kako biste napravili aktivnost o svemiru. Ili predložite aktivnosti koje biste željeli vidjeti u postovima - ako je moguće ja bih mogla provesti vašu zamisao i opisati u postu. Također možete na moju mail adresu poslati dječji crtež, izum, fotografiju aktivnosti koje ste radili s djecom ili sl. (ja ću ih objaviti u postu). 
Svi komentari sudjeluju u darivanju koje je omogućio a ha - oni daruju dvije igračke iz Grimms kolekcije (selo patuljaka). Ovo je izvrsna prilika da nabavite poklon u kojem će djeca uživati.  

Prijedloge i komentare možete slati od 6. studenog do 5. prosinca. 
Dobitnici igračaka, čije ću ime objaviti 7. prosinca, biti će izabrani putem random.org. 

Dobitnici će na leptir.mojpribor@gmail.com poslati svoje ime i prezime (tko želi može ime i prezime napisati javno, u komentaru), te osobno otići po igračku u a ha trgovinu, Importanne Galerija, Zagreb, Iblerov trg.

Broj komentara: 10:

  1. You're welcome! Thank you for visiting my blog, linking to me and following me on facebook! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hi Leptir :)

    I work this theme with my childrens, you can see it here: http://dalleuncolinho.blogspot.com/search/label/proxecto%20trimestral (the first is about anatomy and them about space)

    I thinck you can use it for your children :)


    (I can't understand the post, but the traductor help me a litle :)

    Hugs :D

    OdgovoriIzbriši
  3. tata Rajcic27/11/09 4:04 PM

    Lijep pozdrav !
    Prije svega pohvala blogu, veselimo se svakoj novoj ideji....

    A sad nase iskustvo sa svemirom - izradivali smo rakete pomocu starih plasticnih boca i wc papira. Najvise nam se svidio nas rad sa plasticnim tanjurom kada smo izradivali sunce. Buduci je mali Jura opcinjen Svemirom, slijedeci projekt je izrada NLO - a pomocu plasticnih, okruglig kutijica za sladoled i kutijice Kinderjajeta u kojoj se nalazi igracka...upotrijebit cemo i celu foliju :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Mi smo pokusali sa balonom, brasnom, vodom i temperama.

    Pozdrav od Ane, Zdravka i malog Noela!

    OdgovoriIzbriši
  5. Leptiriću, Šareniću :) mi smo koristili karton, najlon vrecicu i kolaž. Dobili smo predivne planete koje krase djecju sobu.

    OdgovoriIzbriši